söndag 25 mars 2012

separat-utställning

Jag har precis avslutat min första separat-utställning på Galleri Max. Under konst och påskveckan med start den 5e april hittar ni mina tavlor där igen tillsammans med verk från tre andra konstnärer, välkomna då!
Angående fotografierna ovan så undviker jag in i det längsta att vara med på sådana, men om jag måste så vill jag helst att min bror Peter Dahlgren står bakom kameran. Vill ni se mer av hans arbete så föreslår jag att ni tittar in här och på hans fotoblogg. Där finns fler bilder av mig tyvärr, men också av betydligt trevligare modeller med allt från två till åtta ben.
Vill ni veta lite mer om mig och mitt måleri så har nättidningen Hey Sugar Magazine gjort en intervju med mig som ni gärna får läsa.

4 kommentarer:

 1. du är fantastiskt duktig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Har kollat in din blogg och du är rätt jäkla grym själv, ställer du ut nånstans?

   Radera
  2. åh tack :)
   nej, har gått på folkis två år och hade en del gemensamma utställningar, men ingen egen ännu. men har fått ett stipendium och tänker att nu jävlar ska jag satsa haha!

   Radera
  3. Grattis till stipendiet, underbart ju!
   Själv har jag inte kunnat syssla med konsten på heltid sedan jag gick på folkhögskola, och där slutade jag för åtta år sedan, haha. Man hinner aldrig måla så mycket som man vill när man måste jobba, betala räkningar och sånt "nödvändigt". Så satsa om du kan och säg gärna till om du ställer ut!

   Radera